Hva er BioThane®

Hvorfor er ikke BioThane mer kjent i Norge og hvorfor opplever jeg så stor skepsis til disse produktene. Svenskene går jo helt av skafte, og når jeg selger ut rimelige BioThane produkter får jeg en hel hau meldinger om jeg sender til Sverige, noe jeg ikke gjør. Frakt er dessverre dyrt pr dags dato.

BioThane® består av polyester, belagt med et slitesterkt og vannfast materiale. Båndene er sterke og holdbare, lett å holde ren og krever ingen vedlikehold. De er vanntette og råtner ikke.

BioThane® er merkenavnet på alle belagte webbingprodukter laget av BioThane Coated Webbing Corp, produsert og patentert i USA. Det er i bunn og grunn en kjerne av polyesterwebbing, belagt med TPU- eller PVC-belegg, og det er dette som gjør dem mer slitesterk, vanntett og enkel å rengjøre. Det egner seg godt til utendørsaktiviteter, da det er enkelt å rengjøre, og tåler ekstrem kulde uten å bli stivt. Ypperlig for aktive hunder, som liker å bade, leke røft, og rulle seg på alle typer underlag.

Hvorfor er BioThane® bedre en skinn/lær?

Ved normal bruk vil BioThane® vare lenger enn både lær og nylon. BioThane® absorberer ikke fukt, og vil ikke bli utsatt for jordslag, mugg eller bakterier. Man unngår derved ubehagelig lukt. BioThane® er også lett tilgjengelig i forskjellige farger.

Har BioThane ISO 9001:2015-registrering?

Ja, BioThane® er ISO 9001:2015 registrert for design og produksjon av smalt belagt bånd.
Klikk her for å se sertifikat.

Tilgjengelige bredder hos oss

 • 9mm (kun kobbel)
 • 13mm (kobbel og halsbånd)
 • 16mm (kobbel og halsbånd)
 • 19mm (kobbel og halsbånd)
 • 25mm (kun halsbånd)
 • 38mm (kun halsbånd)

Vekt

 • 9,5mm: ca 29 g per meter
 • 13mm: ca 36 g per meter
 • 16mm: ca. 46 g per meter
 • 19mm: ca 56 g per meter
 • 25mm: ca 76 g per meter
 • 38mm: ca 112 g per meter

Bruddstyrke

 • 9,5mm: ca 170 kg
 • 13mm: ca 225 kg
 • 16mm: ca 283 kg
 • 19mm: ca 340 kg
 • 25mm: ca 450 kg
 • 38mm: ca 675 kg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...