PRO-WOOF Dyneema® harness

PRO-WOOF – fra Wild Woof. Ergonomisk designet og produsert ut av Gridstop Dyneema® Nylon 210D, et super slitesterk, vanntett og rivebestandig materialet som også er super lett. Det er gridstop materialet som gjør at selen stiger i pris. Gridstop Dyneema® Nylon 210D er ikke et rimelig stoff, men det gjør at en kan få en lett sele, som også er slitesterk til hverdagsbruk og trening. Selen har justering i nakke- og bryststroppene. Du velger selvsagt farge og webbing selv.

Husket jeg gledet meg vilt til å prøve denne selen og valgte en farge, som ikke var prøvd ut, samt som jeg syns passet til min røde frøken Polly. Jeg tok den inn relativt tidlig etter den ble sluppet av Wild Woof, og som ved andre nye seler, hadde jeg ikke mye å gå etter enn en måleranvisning og litt erfaring. Jeg trenger jo erfaring for å kunne tilby selen 😉 Faktisk oppdaget jeg at ved måling av sele, kan bryststolpen være kortere.

Designet som sporsele / arbeidssele til nosework og vil passe utmerket til hverdagsturer, og hverdagsaktiviteter. Det er ikke en trekksele, men jeg har selvsagt testet den både på sykkel og manuell løpemølle beregnet på hund. Dette vil funke helt fint så lenge trekket er lett og hundens konstruksjon gjør at selen får et lengre preg. Med det mener jeg at en standard størrelse M sitter helt annerledes på en staff, som er lav, kompakt og kort, enn en hund av typen høy, lang og slank.

Da er det ikke utenkelig at selen ved feil bruk kan gir trykk på pusterøret og du får en hund som peser, som ved annet feil bruk. Lar du hunden ligget godt fremfor deg, i trekk, vil ikke sidestroppene ta nok av trekket, selen vil da trekke seg oppover og legger seg feil. Selen skal sitte nedpå brystet og gi press på brystkassen.

Jeg fikk selen i siste ordre 2021. Men fikk ikke brukt den skikkelig før februar skimtet 2022. Det fulgte med flere valg til selen, og selv har jeg også valgt å tilby selen med flere valg. Ja, det er en dyr sele, men gurimalla, dette er en av to favoritter hverdagsseler (kortseler) når det gjelder tur eller annet aktivitet, hvor en kort sele er bedre enn en langsele som rekker helt til halerota. Det gir mer bevegelsesfrihet på kroppen, og handler kan ha litt mer kontroll siden feste er på ryggen.

Valg av farger

Som ved alt av ordrevarer kan du fritt designe selen din selv. Velg farge på Gridstop Dyneema® Nylon 210D materialet, velg farge på webbing og velg om du ønsker håndtak eller ikke. Finner du ikke en egnet størrelse, så kan du få tilpasset, eller skreddersydd.

PRO-WOOF DYNEEMA® er ergonomisk designet ut av Gridstop Dyneema® Nylon 210D og foret med myk og tett neopren. Justerbar nakke- og bryststropper til ditt behov av slitesterkt polypropylen webbing. 

Sammensetning av gridstop: 91% nylon, 9% Dyneema® 

Vekt: 138g/m2

Vanntett <1000mm

Impregnering: DRW & PU

Gridstop Dyneema® Nylon 210D
25mm webbing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...